Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Disney Plus ξεπέρασε επίσημα τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές

*
Κατά την διάρκεια του ετήσιου shareholders meeting της Disney, οι υπεύθυνοι τις εταιρίας δήλωσαν πως η συνδρομητική υπηρεσία Disney Plus ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες, σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο λειτουργίας. Η τελευταία ενημέρωση περί συνδρομητών είχε γίνει τον Φεβρούαριο, όταν η εταιρία δήλωσε πως μέχρι τις 2 Ιανουαριου 2021 ο αριθμός είχε ξεπεράσει τα 94 εκατομμύρια. Αν και δεν έχουν αναφερθεί οι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία, σιγούρα θετικό αντίκτυπο είχαν τα WandaVision και Raya the Last Dragon. Η επόμενη μεγάλη σειρά του Disney Plus είναι το The Falcon and The Winter Soldier, που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου 2021.

Τέτοια επιτυχία δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Ο co-CEO του Netflix Reed Hastings έχει δηλώσει πως 'δεν πίστευε ότι το Disney Plus θα αποκτούσε 60 εκατομμύρια συνδρομητές τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, και τώρα στους 16 μήνες έχει ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια'.

H ίδια η Disney δεν πιστεύε πως η συνδρομητική της υπηρεσία θα έφτανε σε τέτοια νούμερα, αφού οι ιθύνοντες αρχικά πρόβλεψαν πως εώς το 2024 οι χρήστες θα έφταναν τους 90 εκατομμύρια. Με τα τωρινά δεδομένα, ο στόχος τους έχει αλλάξει και ευελπιστούν να φτάσουν τους 300-350 εκατομμύρια χρήστες έως το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*